Groepsfitness bij BodyLounge

Ga je liever samen sporten? Dan zijn de groepslessen bij BodyLounge precies wat je zoekt!

Werk effectief aan je spierconditie, je spierversterking en spierdefinitie met ClubJoy Power®. Wil je werken aan een topconditie? Dan zijn de Spinning lessen echt iets voor jou!

Bekijk hier het groepslessen aanbod van BodyLounge en reserveer alvast jouw plek!

ClubJoy Power® bij BodyLounge

ClubJoy Power® is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je spierconditie, spierversterking en spierdefinitie is met ClubJoy Power® binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning.

  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
  • Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les.
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.
     

Schrijf je in!


Spinning bij BodyLounge

Spinning is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen.

  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.
  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun.
  • Je traint op je eigen niveau en bepaalt zelf de intensiteit.
  • Effectieve training: zeer snel resultaten te behalen.

 

Schrijf je in!

 

Stel niet uit, start met de 7 dagen gratis fitness en ontdek de groepslessen bij BodyLoungeFitnesscentrumBodyLounge in Olen is dé plek voor individueel fitness en revalidatietrainingen. Bij BodyLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness

Afslanken met iVentri

Body Lounge introduceert een nieuwe revolutionaire afslankmethode: iVentri! Val snel 1 tot 2 kledingmaten afvallen met deze methode. Ervaar het zelf!

Lees meer

Ervaar BodyLounge nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool BodyLounge in Olen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij BodyLounge bij jou past.

Lees meer
Meer nieuws