InBody

Wanneer we naar de huidige markt kijken wordt leefstijl steeds belangrijker. We willen gezonder leven, oud worden en er fitter uitzien. Daarvoor geven we steeds meer geld uit aan gezondere voeding, diëten, sporten en personal training. Echter willen we ook graag snel resultaat zien. Als het zichtbare resultaat uitblijft dan gooien we te snel de handdoek in de ring. De trend op dit moment is dan ook meten is weten.

Het antwoord is InBody: Met InBody worden de kleinste veranderingen van de lichaamssamenstelling zichtbaar. Zo krijg je een perfect inzicht in de progressie.

Hoe werkt InBody
1: Direct Segmentale analyse van je lichaam. Wij meten Linkerarm, Rechterarm, Linkerbeen, Rechterbeen en -héél belangrijk- de romp.
2: Er wordt gemeten met meerdere frequenties. Daardoor kan de totale lichaamssamenstelling, met een correlatie ten opzichte van de DEXA scan van meer dan 98%, nauwkeurig gemeten worden.
3: 8-Punts Electrode Meting; mede door de gepatenteerde duimelektroden is er optimaal en 99%reproduceerbaar contact voor een nauwkeurige meting
4: Geen voorgeprogrammeerde aannames bij het berekenen van de lichaamssamenstelling (leeftijd, geslacht, lichaamstype, etc.). Elke persoon krijgt een uitslag die feitelijk gebaseerd is op zijn unieke lichaamsbouw.

Door de uitkomst van de InBody meting kan er gericht een plan van aanpak worden gemaakt die bij jouw lichaam past. Gedurende de periodieke meting kan je per segment zien waar je verbeterpunten zitten en waar je vooruitgang boekt. Zo kan het zijn dat je gewicht gelijk blijft, maar dat je toch progressie boekt. Dit omdat je spiermassa kan verhogen en je vetmassa kan verlagen.  Door het resultatenblad wordt je gemotiveerd om nog een stapje verder te gaan en wordt progressie tastbaar.

Op dit moment wordt InBody daarom ook gebruikt als high end device. Bij verschillende professionele sportclubs (Juventus, Monaco, Atletico Madrid, NFL, NBA), gerenommeerde personal trainers, fysiopraktijken, bedrijven (Google, Samsung,Nasa,CIA,Apple, Warner Bross) en ziekenhuizen is InBody al de gouden standaard.

VOORTAAN OOK BIJ BODYLOUNGE!

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@body-lounge.be en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

 

 

FitnesscentrumBodyLounge in Olen is dé plek voor individueel fitness en revalidatietrainingen. Bij BodyLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Afslanken met iVentri

Body Lounge introduceert een nieuwe revolutionaire afslankmethode: iVentri! Val snel 1 tot 2 kledingmaten af met deze methode. Ervaar het zelf!

Lees meer

Ervaar BodyLounge nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool BodyLounge in Olen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij BodyLounge bij jou past.

Lees meer
Meer nieuws