Afslanken met Iventri bij BodyLounge!

Lokaal vet verbranden, een strakkere huid en een verbetering van het huidbeeld, dat lukt allemaal met Airpressure Body Forming! 

Hoe werkt het?

Tijdens het sporten draag je een comfortabel zittende gordel. De lichte wisseldrukmassage van de Iventri gordel stimuleert de doorbloeding in de buik en daardoor ook de vetverbranding. Zichtbare resultaten en dat al na slechts enkele trainingen! Simpel, veilig en effectief!

Nog meer voordelen:

  • Jouw huid wordt strakker en elastischer
  • Jouw cellulitis kan wel 2 graad verbeteren
  • Vermindering van de buikomvang tot wel 8 cm in slechts 4 weken
  • Zwangerschapsstriemen aanzienlijk verminderen

Voor 1 tot 2 kledingmaten minder; Iventri!

De intensiteit wordt afgestemd op jouw fitheid. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@body-lounge.be en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

 


FitnesscentrumBodyLounge in Olen is dé plek voor individueel fitness en revalidatietrainingen. Bij BodyLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Afslanken met iVentri

Body Lounge introduceert een nieuwe revolutionaire afslankmethode: iVentri! Val snel 1 tot 2 kledingmaten af met deze methode. Ervaar het zelf!

Lees meer

Ervaar BodyLounge nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool BodyLounge in Olen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij BodyLounge bij jou past.

Lees meer
Meer nieuws