Info

Afslanken, spiermassa opbouwen, lichaamssamenstelling verbeteren... het vereist een aanpassing van je voeding(sgewoonten).

Bij BodyLounge volgen we hierbij steeds de meest recente methodes en strategieën.

Na een intakegesprek komen we meer te weten over de klant zijn levensstijl en voedingsgewoonten. D.m.v. een InBody weging krijgen we een duidelijk zicht op de lichaamsamenstelling en we doen een aantal omtrekmetingen.

Onze voedingscoaches bepalen vervolgens de caloriebehoefte en koppelen daaraan de juiste porties koolhydraten, eiwitten, vetten en groenten aan.

Met wekelijkse wegingen en 2 wekelijkse coachinggesprekken spelen we kort op de bal en bekijken we samen de behaalde resultaten, evalueren we en sturen we bij waar nodig.

Na het behalen van de doelstellingen begeleiden we de klant terug naar zijn "basisbehoefte".

De lichaamssamenstelling verbeteren op het tempo van de klant en zo goede resultaten behalen op een duurzame manier, een manier die hij/zij het hele jaar door, het hele leven lang kan volhouden.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@body-lounge.be en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

 

 

FitnesscentrumBodyLounge in Olen is dé plek voor individueel fitness en revalidatietrainingen. Bij BodyLounge ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Afslanken met iVentri

Body Lounge introduceert een nieuwe revolutionaire afslankmethode: iVentri! Val snel 1 tot 2 kledingmaten af met deze methode. Ervaar het zelf!

Lees meer

Ervaar BodyLounge nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool BodyLounge in Olen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij BodyLounge bij jou past.

Lees meer
Meer nieuws